O-Clean Szeged: professzionális takarítás, szakértelemmel
  • +36 70 677-52-74

Önnek is segíthetünk?

Baktériumok, vírusok, gombák, szennyezések, kellemetlen szagok semlegísítése ózon segítségével. Bárhol, bármikor!

Kérjen időpontot most!

Ózonos fertőtlenítés - gépjárművek és ingatlanok fertőtlenítése

Az általunk használt újfajta technólógia rendkívül hatékony fertőtlenítő. Jelentősen hatékonyabb a hagyományos fertőtlenítő szereknél, köztük a klórnál is, hiszen nem csak a kezelt felületen, hanem a makrorepedésekben és a légtérben is kifejti hatását. Az ózongáz (O3) három oxigénatomot tartalmaz, míg az általunk belélegzett levegő (O2) kettőt. Az ózon bomlásakor keletkező oxigén kiemelten erélyes oxidáló szer (foszfolipidek és lipoproteinek oxidálása által), amely így megsemmisíti a légkörben vagy a felületeken megtapadt valamennyi mikroorganizmust, ideértve a baktériumokat, vírusokat és penészspórákat.

  • A WHO (World Health Organisation) is elismeri, hogy a SARS-CoV-2 vírus a levegőben is tud fertőzni. A szervezet elismeri továbbá, hogy az ózon az egyik leghatékonyabb fertőtlenítőszer mindennemű mikroorganizmus ellen.
  • Teljes mértékben veszély és vegyszermentes
  • Az általunk használt ózon akár 50x hatékonyabb és 3000x gyorsabb, mint az otthoni tisztításban gyakran használt klór.
  • A vegyszeres eljárásokkal szemben az ózongáz a teljes teret megtölti, akár makrorepedésekbe, szövetek közé is bejut, jobban átjárja az anyagokat (pl.: klíma berendezések, szellőzők, gépjárművek utastere). A vegyszeres permet eljárások csak felületkezelésre képesek.
  • Hatékonyságát jól bizonyítja, hogy akár egyetlen kezeléssel elpusztítja a gombák, penészek és atkák 99%-át.
  • A kellemetlen, dohos szagok véglegesen eltávolíthatóak a helyiségből.

Érdekli az ózonos fertőtlenítés szolgáltatásunk?