O-Clean Szeged: professzionális takarítás, szakértelemmel
  • +36 70 677-52-74

Önnek is segíthetünk?

Baktériumok, vírusok, gombák, szennyezések, kellemetlen szagok semlegísítése ózon segítségével. Bárhol, bármikor!

Kérjen időpontot most!

Gépkölcsönzés

Az utóbbi időben egyre több megkeresést kaptunk, amelyben igény mutatkozott a takarító eszközök bérlésére, így nem tétlenkedtünk és elhoztuk legújabb szolgáltatásunkat, az eszköz- és gépkölcsönzést.

Gépeink között kizárólag magas minőségű, megbízható eszközök szerepelnek, melyek közül lejjebb görgetve tud válogatni. Használatukkal kapcsolatban az átvétel során minden fontosabb információt elmondunk, illetve tanácsainkkal segítjük az Ön munkáját.

Takarítógép kölcsönzés folyamata:
A kölcsönözni kívánt eszközök átvételére és visszavételére a szegedi (6725 Szeged, Szent Ferenc utca 4.), illetve algyői (6750 Algyő, Berek utca 48/B) telephelyünkön van lehetőség, de igény szerint akár otthonába is kiszállítjuk! A kiszállítás díja bruttó 2490Ft, amely tartalmazza az eszköz ki- és visszaszállítását is.

A továbbiakban meg kellene oldani, hogy valamilyen formában lehessen választani az alábbiak között: kárpittisztítók, súrológépek, gőztisztítók, nagynyomású mosók

Kárpittisztítók

KÄRCHER SE 5100 szőnyeg- és padlótisztítóAhol a szálmélységig ható, higiénikus tisztaság a cél, ott a Kärcher SE 5.100 szőnyeg- és padlótisztító készülék használata javasolt. A tisztítófolyadékot a nyomás a szőnyeg mélyébe juttatja, majd a feloldott szennyeződést felszívja. A zsírt, a szennyeződéseket és a kellemetlen szagokat rendkívül alaposan eltávolítja.

A szériatartozék keményfelület-feltét csíkmentes felületet eredményez természetes kő, linóleum és műanyag padlóburkolatokon. Kärcher tisztítószerekkel az SE 5.100 készülék pórusokig ható, alapos tisztaságról gondoskodik, ideális megoldás allergiásoknak. A kivehető frissvíz-tartálynak köszönhetően az SE 5.100 készülék teljesen működőképes száraz-nedves porszívóként is alkalmazható.

Bérleti díj (Kärcher SE 5.100):
8 óra – 4800Ft
24 óra – 6400Ft
48 óra – 9900Ft

KÄRCHER PUZZI 10/1 kárpittisztítóA Puzzi 10/1 textiltisztító fejjel és a padlófejjel különösen alkalmas kicsi és közepes felületek higiénikus és hatékony tisztítására. 1 bar permetezési nyomással, a kárpittisztító gép biztosítja a textil felületek gyengéd mélytisztítását, lenyűgöző eredményekkel, különösen a szőnyegek és kárpitok tisztításánál. A keskeny padlófejnek köszönhetően, a gép optimális szűk helyeken való használatra. A flexibilis szívóél segítségével a zsúfolt területek könnyen tisztíthatók. A kárpittisztító gép beépített kábelhoroggal és tartóval rendelkezik a kioldóval és szívócsővel ellátott markolathoz.

Bérleti díj (Kärcher Puzzi 10/1):
8 óra – 5900Ft
24 óra – 7300Ft
48 óra – 12900Ft

Súrológépek

KÄRCHER BR 30/4 CA BR 30/4 C súroló-szívógép rendkívül kompakt, és csupán 12 kg súlyával innovatív és erőteljes alternatívája a kézi tisztításnak. 20 - 200 m² felületek tisztításához javasolt. Tisztítás után a padló azonnal száraz, csúszásmentes és ismét járható. Ideális kisebb üzletek, éttermek, benzinkutak, hotelek, büfék tisztításához, illetve súroló-szívógépek kiegészítéseként. Kézi elszívással a nehezen elérhető sarkok is könnyen tisztíthatók. A mikroszálas henger speciálisan csiszolt kőpadló-burkolatra javasolt.

A készülék formájának köszönhetően egyszerűen mozgatható, akár egy szőnyegkefés porszívó. Ellentétben a kézi tisztítással 10-szer nagyobb a felületi nyomás, mellyel jelentősen jobb tisztítási teljesítmény érhető el az 1500 fordulatszámos hengersebességgel. A hengerkefe a strukturált felületeket vagy fugákat is megtisztítja. A henger gondoskodik az automatikus előtolásról, így a készüléket nem kell tolni. A puha szívóajkak a padlót szárazra szívják- előre és hátramenetben is. A padlóra azonnal rá lehet lépni, intenzív tisztításnál az elszívás pedállal is lekapcsolható. Az extra lapos kefefejnek köszönhetően bútorok, fűtőtestek alatt is problémamentesen lehet vele tisztítani.

Bérleti díj (KÄRCHER BR 30/4 C):
8 óra – 9900Ft
24 óra – 14900Ft
48 óra – 24900Ft

Gőztisztítók

Kärcher SC 3 EasyFix PremiumA Kärcher SC 3 EasyFix Premium gőztisztító csupán 30 másodperc alatt felfűti magát. Szünetmentesen újratölthető víztartálya és ez miatt időt spórol. Az SC 3 EasyFix Premium mindennemű keménypadlón kiváló, vegyszermentes eredményt nyújt.

A mikroszálas padlótisztító kendő a tépőzáras rendszerrel kényelmesen a padlótisztító fejre rögzíthető, majd a piszokkal való érintkezés nélkül eltávolítható. Az SC 3 EasyFix Premium bővített tartozékkészlete a szennyeződés még célozottabb eltávolításáról gondoskodik

A gőztisztító gyerekzárral ellátott, így megbízható védelmet nyújt a gyerekek számára, nem megfelelő használat esetén.

Bérleti díj (Kärcher SC 3 EasyFix Premium):
8 óra – 5900Ft
24 óra – 7900Ft
48 óra – 11900Ft

Kärcher SC 4Kärcher SC 4 gőztisztító Víztartálya folyamatosan újratölthető, így nem kell félbeszakítania a munkát. Erőteljes 3,5 bar nyomású gőze a szennyeződést könnyedén eltávolítja. Padlótisztítófej rugalmas csatlakozással rendelkezik és az akasztóhurkos illesztésnek köszönhetően a padlótisztítófej könnyedén cserélhető, anélkül, hogy érintkezne a szennyeződésekkel. Ennek köszönhetően kiemelkedő tisztítási eredményeket érhet el a háztartásban.

A gőztisztító gyerekzárral ellátott, így megbízható védelmet nyújt a gyerekek számára, nem megfelelő használat esetén.

Bérleti díj (Kärcher SC 4):
8 óra – 5900Ft
24 óra – 7900Ft
48 óra – 11900Ft


Nagynyomású mosók

Kärcher HD5/15 C Plus ProfessionalA kompakt, könnyű és sokoldalúan alkalmazható HD 5/15 C Plus típusú hidegvizes magasnyomású mosó rendkívül mobilis és álló és fekvő üzemben is működtethető. A készülék praktikus tartozéktárolással rendelkezik és a réz hengerfej és az automatikus nyomásmentesítés megnöveli a gép élettartamát.

Munkanyomás: 150 bar
Max. nyomás: 200 bar
Többféle fúvókával a különböző munkafolyamatokhoz!

Bérlei díj (Kärcher HD5/15 C Plus):
24 óra – 14900Ft
48 óra – 24900Ft

Érdekli gépkölcsönzési szolgáltatásunk?