O-Clean Szeged: professzionális takarítás, szakértelemmel
  • +36 70 677-52-74

Önnek is segíthetünk?

Baktériumok, vírusok, gombák, szennyezések, kellemetlen szagok semlegísítése ózon segítségével. Bárhol, bármikor!

Kérjen időpontot most!

MIÉRT VÁLASSZA CÉGÜNKET?

1. Szakképzett munkaerő

Mint a legtöbb iparágban, mi is folyamatos képzésekkel, oktatásokkal és tréningekkel biztosítjuk a megfelelő minőségű tudás megszerzését munkavállalóink számára. Természetesen ezzel nem azt szeretnénk mondani, hogy csak a nagyobb cégek tudják ezt a minőséget biztosítani, de az biztos, hogy jóval nagyobb eséllyel találunk közöttük kiváló takarítókat.

2. Biztosítás és garancia

Cégünk 100%-os garanciát vállal minden egyes elvégezett munka után. Mit is jelent ez a gyakorlatban? Bármilyen oknál fogva káresemény történne, azt a cégünk minden esetben azonnal és teljes összegben megtéríti. Sajnos a legprofibb kollégákkal is előfordulhat egy összetört pohár vagy szobadísz, többek között ezért is vezettük be ezt az újfajta szolgáltatást.

A garancia nem csak káreseményre, de az igényeknek nem megfelelő takarításra is vonatkozik. Kihagyott polcok, nem teljesen tiszta szőnyeg? Semmi probléma! Az O-Clean csapata 24 órán belül vállalja, hogy teljesen díjmentesen kijavítja a nem megfelelő részeket!

3. Amit mondunk, az úgy is van

Habár minden tőlünk telhetőt megteszünk, csodára mi sem vagyunk képesek. Amennyiben a megbeszéltek ellenére nem tudjuk a munkát hibátlanul elvégezni (pl.: egy makacs folt esetében), úgy semmiféle díjat, költséget nem számolunk fel. Cégünk mentalitása, hogy csak a hibátlan és valóban tökéletes munkáért kérünk ellenszolgáltatást.

4. Rugalmas munkaerő pótlás

Vállalkozásunkon belül ha egy kollégánk lebetegszik, szinte azonnal tudunk gondoskodni a pótlásáról, szemben az egyszemélyes takarítókkal. Így nincs csúszás, késes stb, mely tovább nehezíthetné az életüknet. Ez segít megőrizni a vállalkozásunk hitelességét és megbízóink bizalmát.

5. Last-minute rendelések rugalmas kezelése

Csapatunk folyamatosan igyekszik a legkiválóbb munkákat kiadni a kezei közül és próbálunk kiemelt figyelmet fordítani a „last-minute” megbízásokra is. Folyamatos munkáink mellett mindig van néhány kolléga, akik kifejezetten az ilyen helyzetekre vannak felkészítve. Folyamatosan figyeljük és nyomon követjük a munkáinkat, így egy-egy rendkívüli esetben rugalmasan bírjuk átszervezni a munkaerőt.

6. A legmodernebb technológiák és eszközök alkalmazása

Munkatásaink szüntelenül figyelik a piaci igényeket és innovációkat, így garantáltan a legfejlettebb megoldásokat alkalmazzuk takarításaink során (pl.: ózonos fertőtlenítés). Gépparkunk minőségére kiemelt figyelmet fordítunk, ezért csak a legnagyobb és leginnovatívabb vállalatok termékeit használjuk; többek között a Kärcher, Bosch, Vileda hogy csak néhány nagyobb nevet említsünk.

Összegezve tehát elmondható, hogy nem mindig az olcsó munka a jó munka!



TOVÁBBI CIKKEK

Segíthetünk Önnek is ózonos fertőtlenítésben?