O-Clean Szeged: professzionális takarítás, szakértelemmel
  • +36 70 677-52-74

Önnek is segíthetünk?

Baktériumok, vírusok, gombák, szennyezések, kellemetlen szagok semlegísítése ózon segítségével. Bárhol, bármikor!

Kérjen időpontot most!

MIÉRT BÉRELJÜNK?

Miért is jó bérelni?

Az eszközök bérlésének egyik legkézzelfoghatóbb előnye a költséghatékonyság. Az időszakosan elvégzett takarítási munkákhoz (pl.: kárpittisztítás, padlósurólás, gőzgépes takarítás és fertőtlenítés stb.) teljesen felesleges egy több százezer forintos kiadást eszközölni, hiszen a legalapabb gépek is 80.000 és 100.000 forint körül kezdődnek (míg a kínálatunkban megtalálható padlósuroló gép az 1 millió forintot is elérheti). Ha utána számolunk akkor ezeknek a "beruházásoknak" a megtérülési ideje legoptimálisabb esetben is hosszú években mérhető.

Az költségek mellett meghatározható tényező lehet a rendszeres karbantartás is. Ha magunknak vásárolunk takarító gépeket, úgy ezek folyamatos és rendszeres szervizelése is a mi feladatunk. Bérlés esetén ez nem minket terhel.

A fentieken túlmenően egy-egy meghibásodásnak jelentős anyagi vonzatai lehetnek, amely akár az eszköz teljes cseréjével is járhat. Kölcsönzés esetén ez a teher is a bérbeadóra hárul.

A fentieket összegezve sokkal reálisabb döntés a bérlést választani, amennyiben az eszközre csak alkalomszerűen, évente néhány alkalommal van szükségünk.

 

Amennyiben a kölcsönzés mellett teszi le a voksát, úgy várjuk szíves megkeresését az oldalon található elérhetőségek bármelyikén!



TOVÁBBI CIKKEK

Segíthetünk Önnek is ózonos fertőtlenítésben?